Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk!

Mi a zászlónkra írtuk az "élmény borkóstolás" intézményét kialakítani és meghonosítani.
Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.
Az M6-os autópálya a felére rövidítette az utazási időt.
Minden borbarátot, inyencet és a villányi mediterrán hangulatot kedvelő vendégünket várjuk Magyarország egyetlen télen/nyáron szabadtéri pálmakertjében, újjávarázsolt vendégházunkba és pincészetünkbe, ahol az év "legértékesebb napjait" a szabadidőt töltheti.
Pihenhet a jó, tiszta falusi levegőn, élvezheti a csendet és a nyugalmat, de jól érezheti magát díjnyertes boraink kortyolgatásával és a világotjárt koncertzongorista,
- a borász - zongorajátékával, a híres Blüthner hangversenyzongoránál.

Vendégházunkban max. 10 személyt (5x2) tudunk "emelt szintű falusi vendéglátás" keretében elszállásolni.
A gépkocsik zárt területünkön parkolhatnak, ingyen.
A szállás személyenként 6000.-Ft. Reggeli büfé 1000.- Ft/fő. A reggeli igénybevétele nem kötelező.
Nagyobb létszámú igény esetén partnerünkkel további 50 személyt is el tudunk szállásolni, 150m távolságra tőlünk.
Ajánlatunkban kínálunk zenés borvacsorát, hidegtálas büffét, grill sütést és gulyás partyt, az időjárás és évszak függvényében a pincészetben, a vendégházban és a pálmakertben.

Pincészetünk 20 fajta és évjáratú borából kínál kóstolót és vásárlást, folyó és palackos borokból. Borkóstoló 7 aranyérmes borunkból, borkorcsolyával, szakmai előadással és zenei műsorral, 5000.-Ft/fő. Külön kérésre, a borkóstoló csak az elfogyasztott palackos borok árába kerül. Így a megnyitott palackos bor elvihető. Ezzel a lehetőséggel 5-15 fajta bor is kóstolható.

Borvacsora a fent leírtakban 4500.-Ft/fő az igénynek megfelelően, előzetes egyeztetés szerint. Nálunk a könnyed rozétól a testes barrique borokig mindenki megtalálhatja a kedvencét! Házi vendégeinknek minden 12 palack bor vásárlása esetén, a 13. palackot ajándékba adjuk, vagy egy saját zenei cd-vel lepjük meg.
Borvacsora igényt csak előzetes megrendelés alapján és előleg teljesítésével fogadunk el.

Kellemes időtöltést, jó szórakozást és pihenést kíván a Kovács-Gressly Vendégház csapata!

(Az árváltozás jogát fenntartjuk)

© 1998-2015 Copyright by Villánybor Kft. Minden jog fenntartva!